3 Haziran 2009

Vespa Clup ile BallıKayalar..!!

Vespa Clup’ın Geleneksel hale getirdiği, bu sene 9’uncusu yapılacak olan Motosiklet festivali'nde BallıKaya’da buluşuyoruz..!! Vespa Clup’un ana sponsoru Korlas ve Yıldız Ticaret’in organizasyonunu üstlendiği gezinin keyifli olacağı şüphe götürmüyor..! RedBull’dan DJ ve yorulanlar için enerji içeceği takviyesininde olacağı gezide ikramlar Korlas ve Yıldız Ticaret’ten..! Ayrıca yapılacak çekilişle, birçok hediye dağıtılacak..!

Motosiklete gönül vermiş herkes davetlidir..!!

Festival alanına kadar gidiş ve dönüşte Vespa Club Yol Yardım aracı, Korlas Esengül Kardeşlerin acil kurtarma servis aracı konvoyumuzu takip edecektir..!!

BallıKayalar, Kayalar shell'den 43 km uzaklıkta milli emlağa ait tabiat parkı'dır..! Yürüyüş, dağcılık, şelale ve daha bir sürü güzellik anlatmakla bitmiyor onun için Ballıkayalar’da bir program yapılmıyor..! DJ çalıyor, insanlar eğleniyor, etrafı geziyor, Piköf 'ün pişirip hazırladığı Şahin Sucukları menüsü'nü(ücretsiz..!) alıp afiyetle yiyor..!

Saat 16.30 da çekiliş yapılacağı için civarı gezmeye çıkanlarda dönüp anonslara kulağını vermeli ki çıkan bir hediye sahipsiz kalmasın!!

Bilgi için: 0532 313 08 05

Hareket yeri ve saati: 7 Haziran Pazar, Kozyatağı Metro Gros Market’in karşısındaki Kayalar Petrol, saat 09,00

“Yapmanız gereken Kayalar Petrol’e gelince hemen yetkili kişilerden alacağınız formu doldurmak ve günün keyfini çıkartmak..!!”

Hiç yorum yok: