14 Haziran 2009

Büyük Başkan - 2..!!

"Mehmet Topuz transferi Türk futboluna hayırlı olsun.! Beşiktaş, her zaman olduğu gibi en önemli transferleri yapacaktır..!"
Yıldırım Demirören
Yahu "sayın" Demirören 100 küsur yıllık mazisi olan bu kulübe senin kadar aciz, beceriksiz, iş bilmez, boş konuşan bir başkan gelmişmidir acaba..?!
6 yıllık başkanlık kariyerine Del Bosque'nin 10 milyon dolar tazminat ödenerek gönderilmesi ve yine Bosque zamanında yapılan 13 transfer, Gs'nin ve Fenerbahçe'nin eski futbolcularını takıma doldurması, kulübün kendine olan borcunun 50 milyon dolar civarında olması ve bu borcu her seçim döneminde "cebimden şu kadar para ödedim, gidersem onu alırım..!!'' diyerek hatırlatması..!(beşiktaş'lı duruşu bu olsa gerek..!?) Türkiye kupasını federasyon başkanın amcasına götürmesi, Gordon, Higuain, Seriç, Diatta VS. gibi saçma transferler, "paf takımla çıkacaz..!!" lafını yutması, amatör branşlardaki başarısızlık(hentbol hariç) bunların hepsini sığdırdın..!!
Hele şu son zamanlarda yaptıkların yüzünden kimsenin sana saygısı kalmadı(bakınız Ahmet Çakar'la Paf takım-küçük Ahmet polemikleri..!) temsil ettiğin camianın taraftarı bile forumlarda seninle dalga geçilmesine ses çıkartamıyor..!!
Artık şu Beşiktaş'lılık duruşumudur nedir onu bir Süleyman Seba, bir Serdar Bilgili gibi sergilemenin zamanı gelmedimi acaba..??

2 yorum:

Gaizka Mendieta dedi ki...

harbiden büyük başkan haa :)

absalom dedi ki...

yahu bu adamın resmini her gördüğümde niye gülesim geliyor :))
bak yine güldüm :))))

bende mibi gariplik var?