6 Haziran 2009

Topuz transferi - 2..!!

Sezon biteli şurada 3, 5 gün oldu ama, hemen önümüzde ligi 4'üncü bitirmemizden dolayı 1, 2 hafta sonra oynayacağımız bir Avrupa kupası maçı var..! Ve elimizde sadece resmiyet kazanmamış giden Aragones ve yine resmiyet kazanmamış gelen Daum-Kocaman var..!!
Daha hiç bir transferimiz yok, kulüpten ses yok, varsa yoksa Mehmet topuz..!!
Adam ne topçuymuş kardeşim.? Tek mahareti hırsı(o da genelde bizim maçlarda ortaya çıkar.!) ve mücadeleci yapısı, onun haricinde iki pas yapmayı bilmez maç boyunca elli kere şut çeker dağlara taşlara..!!
Şimdi profesyonecedir değildir, adam gitmiş Bjk ile anlaşmış, gazete ve tv'lere bas bas bağırıyor "Ne olursa olsun, 1 sene top oynamasam da Beşiktaş forması giyeceğim.!", "Hiçbir zaman Fenerbahçe'ye imza atmayacağım.!" diye, Bjk forması ile resim çektiriyor..!! Ağlak tüpçü'de çıkmış etikten bahsediyor..!! Eee bırakın şu herifi nereye gidecekse gitsin kardeşim, bizde zaten yeterince "doğuştan bjk'li, Gs'li" topçu oldu, buda eksik olsun..!!
Fenerbahçe'nin düşünmesi gereken kaybedilmiş koca bir sezon ve kazanılması gereken başarılar için yapılacaklar..!! Bu sıralamada bence Topuz'a kesinlikle yer yok bu saaten sonra da olmamalı zaten..!!

1 yorum:

B. dedi ki...

Fenerbahçe-kayseri maçlarında çemkiren bu değil mi
adı geçmesi hataydı