20 Temmuz 2011

Faik Işık..!!

Faik Işık'ı tanımam etmem, başarılı olup olmayacağını da bilemem ama 1-2 gündür tv kanallarında ki görüntüsüne ve tavırlarına bakarak Aziz Yıldırım’ın bu dava için iyi bir avukat seçmiş olduğunu söyleyebilirim..!! Ancak böyle gözüpek, lafını esirgemeyen birisi başedebilir bu saçma yargı safsatasıyla..!!
Tabiiki şu günleri yaşamakta olan her Fenerbahçe’li gibi bende biraz paranoyakça yaklaşıyorum kendisine..!! Her şeyden önce R.T.Erdoğan’ın avukatlığını da yapmış olması kendisinden şüphe duymama yetecek sebep..!?
Ama hepimizin günlerdir sorduğu soruların onun sayesinde daha yüksek sesle sorulduğu da bir gerçek..!! Kimse “çok konuşuyor!” falan demesin, Fenerbahçe’liler günlerdir hiçbir halttan anlamadıkları halde sadece maşa(!) görevini yerine getirmek için salak-salak konuşan Mehmet Baransu ve Rasim Ozan Kütahyalı gibi seviyesiz herifleri dinlemekte..!!
Gerçi bende bi ara Faik Işık’ın konudan konuya atlayarak, Deniz Gezmiş’ten girip Mustafa Pehlivanoğlu ve Adnan Menderes’ten çıkarak, cesur(!) adalet sistemimizin nasıl bir saçmalığının icine düştüğünü anlatırken “tam Telegol'lük” diye düşünmedim değil..!!Ama genel olarak artık hepimiz, oynanan oyunun çok daha farklı oldugunu, hiç kimsenin hiç birşey olmamış gibi durup beklemeyeceğini ve artık televizyonlarda Fenerbahçe hakkında sallarken(!) daha dikkatli olunması gerektiğini anladık..!?
Faik Işık finalde de “Biz daha konuşmadık‚ bizde de fotoğraflar var ve biz de paylaşacağız!” diyerek, polisine de yargısına da Trabzon’lusuna da “artık bi susun!” dedi..!!

Faik Işık’tan bir kaç “inci” ve CNNTürk'teki konuşması..!?

# Galatasaray alt taraftaki liderlik(!) mücadelesinde olmasaydı, o da bu tartışmalarda olurdu..!!
# Beşiktaş’lıyım ama şu olaylardan sonra kanımı kesseniz sarı-lacivert akacak..!? O kıvama geldim..!!
# Fenerbahçe'nin 6-0'ı araştırılıyorsa Galatasaray'in 8-0'ı da araştırılsın.!?
# Ben embedded(!) gazeteci değilim..!? Her dönemin güçlülerinin haksızlıklarına karşı olmakla dolu hayatım..!!
# Kozmik oda komedidir..!!
# Şaibeli savcı ve emniyet ile bir yere varılamaz..!?
# Kör bulduğunu öpemez, sağır duymaz yakıştırır..!?
# Pala bıyıklı arkadaş..!!
# Sütten çıkmış ak kaşığım diyen boktan çıkmıs ak kaşıktır..!!
# Tuzu kuru vatandaşın tuzunu ıslatayım biraz..!!
# Herkes tek tek sopa yediği için topluca isyan etmek akıllarına gelmiyor..!?


Hiç yorum yok: