22 Ekim 2010

Cumhurbaşkanlığı Kupası..!!

Fenerbahçe 75-58 Galatasaray Medical Park
Dün akşan 18'incisi oynanan ve adını veren kurumun başkanının teşrif etmek lütfunda bulunmadığı Cumhurbaşkanlığı Kupasını Fenerbahçe'miz Galatasaray Medical Park'ı 75-58 yenerek kazandı ve bu kupayı 7'inci defa müzesine götürdü..!!
Karşılaşmayı baştan sona üstün götüren kızlarımıza sarı-kırmızılılar cevabı tribünde azarak vermeye çalışınca olay şeklini değiştirdi..!! Fenerbahçe'li taraftar ve basketbolculara sataşıp cevabı tribünde ve sahada alınca kendi başkanlarına saydırmaya başlayıp Adnan Polat'ın tribünü terketmesine sebep olan Galatasaray taraftarı maçın sonlarına doğru sahaya attıkları maddelerde ipin ucunu iyice kaçırınca salondan çıkartıldılar..!!
Daha sonra zannedersem Topkapı'da maçtan çıkan Fenerbahçe'lilere saldıran bu gençleri pazar akşamı Saracoğlu'ndan çıkacak sonuçtan sonra da görmek isteriz..!!Galatasaray'ın bu sene aldığı sponsor desteği ve yabancılarımızın takıma geç katılmalarından dolayı zorlanacağımızı düşündüğüm bu maçı özellikle yerlilerinin(Işıl dahil.!) ne kadar kötü olduğunu görünce yanıldığımı anladım..!!
Büyük bir aksilik olmazsa geçen sene voleybolcu kızlarımızla yaşadığımız başarılar bu sene basketbolcularımızla devam edecektir..!!
Birsel Vardarlı, Nevriye Yılmaz ve Penny Taylor'ın harika oyunlarına Diana Taurasi ve Şaziye İvegin özellikle skor olarak katıldıklarında bu takım tadından yenmez..!!

Hiç yorum yok: