31 Ocak 2010

Sivasspor 1-5 Fenerbahçe

Birçok eksik futbolcu ve zor hava koşulları altında gidilen bir deplasmandan 1-5'lik bir skorla dönmek(rakip ne kadar eski gücünde olmayan Sivasspor'da olsa.!) çok güzel oldu..!!
Atılan kadar kaçırılan veya Akın'ın çıkardığı pozisyon vardı Sivas'ta ama beklenenden daha iyi bir zemin ve Sivas'ın açık ve diğer süper lig ekiplerinin aksine sertliğe dayalı olmayan futbol anlayışınında etkisiyle oluşan pozisyonlardı bunlar..!!Tabii ki sadece Sivas'ın kötü oyunu değildi bu skoru oluşturan oyun..!!
Bir kere sakat ve cezalı oyuncuların yerine oynayanlar kesinlikle çok iyiydiler..!!
Uğur'u izlerken iki sezon evvel Şampiyonlar Liginde Sevilla'ya karşı oynayan Uğur'u gördüm, sadece birbirinin kopyası iki gol attığı için değil, çalışkanlığı ve istekli oluşu içinde..!!
Aynı şekilde Gökhan Gönül'de çok istekli bir dönüş yaptı ve golünü de attı..!!
Özer-Selçuk'un yaptıklarından fazlasını Emre-Baroni yapabilirmiydi bilmiyorum..!!
Ve yedek-kral-golcü Semih, gider-kalır bilemem ama çubuklu formayı Güiza'dan çok hakettiğini(ve hakkını verdiğini!) söylemek yanlış olmaz.!!
Maç içerisinde sadece Mehmet Topuz'un gol atamamasına üzüldüm, bu kadar savaşmanın karşılığı olmalıydı bence..!!
Alex'e ise artık hiçbir şey diyemiyorum, yine harikaydı, yine harikaydı..!!

1 yorum:

burak dedi ki...

Bu eksik kadro durumu fenere kesinlikle yaradı. Özer zaten kendine gelmişti ama artık Uğur Boral ve Semih de kendine geldi. Bu maçla beraber de Fenerbahçe, ligin başından beri ilk kez kadro zenginliğinin kaymağını yemiş oldu. Erken olacak belki ama bu sene Fener ve Trabzon şampiyonluk için kapışır.