22 Ocak 2010

Fenerbahçe 3-1 Denizlispor

Bu buz gibi havada, bataklık gibi sahada son on dakikaya kadar sadece debelenen adamlar vardı Şükrü Saracoğlu'nda..!!
Ama o 77'inci dakikadan sonra ne soğuk kaldı ne çamur(Bünyamin haricinde.!)..!!
Üst üste gelen pozisyonlar ve goller geceyi gerçek anlamında ısıttılar..!!
Hakan Kutlu'nun elemanları en az 1 puan için gelmişlerdi ama bunu Özden'in haricinde pek ciddiye alan yoktu eğer Fenerbahçe o silik-sessiz ilk yarıda bir gol bulabilmiş olsa oyun çoktan kopar ve o son 10 dakikada statda soğuktan kimse kalmazdı..!!
Ama Özden'in kaledeki başarılı duruşu ve seneye sıfatlarına genç, yedek ve kral'dan sonra eski'yi de ekleyecek olan Semih, Güiza ve onlara top taşıyanların beceriksizliğide eklenince iş son o dakikaya kaldı..!!
Skorun haricinde gecenin güzellikleri ise; Emre'nin bitmek bilmeyen hırsı, Carlos'un gitmesiyle gerçek kalitesini gösteren ve şık bir frikik golü atan Santos, günden güne gerçekten ne kadar faydalı olacağını kanıtlayan Özer, Gökhan'ın yokluğunu neredeyse hissettirmeyen Bekir, Tribünlerden "Krallar ordusu" pankartı ve "Denizli kümeye" tezahüratı..!!

3 yorum:

steven_stiffler dedi ki...

16 lig haftaları kaldı.16 hafta daha en iyi günlerini yaşayacaklar.Sonra ömür boyu çıkamayacaklar umarım...

MuL€ dedi ki...

iyi oldu bu galibiyet iyi..hem mücadele hem oyun anlamında gelişmeler var..transfer de gelirse güzel şeyler olacak gibi..

burak dedi ki...

Fener, Şükrü Saraçoğlunda yenilmemeyi öğrenmişti artık mücadele etmeyi de öğrenmiş diyebiliyorum. Sarı kart sınırındakilerin hepsinin sarı kart görmesi de çok akilane olmuş çünkü sivasta o havada ve o stadda mücadele lazım, iyi futbol değil.