17 Nisan 2009

Metrobüs ile gelecekler..!!

Bu sene belki canlı olarak izleyeceğim için UEFA kupası CL'den daha çok heyecanlandırıyor beni.!!
Bu akşam oynanan çeyrek final maçları ile yarı finalistleri belli olan kupada ilk maçların sonuçları göze alındığında bir sürpriz olduğu söylenemez..!! Finalin Alman ve Ukrayna takımları arasında geçeceği kesinleşti..!! Kalan dört takımdan final için benim gönlümden geçenlerde Werder ile Dinamo..!!
Almanya'daki ilk maçta Udinese'yi 3-1 yenen W.Bremen'de rövanştaki gollerin ikisini Dieago diğerini ise Pizzaro attı..!! Udinese'nin golleri Gökhan(1) ve Quagliarella'den geldi
0-0'ın rövanşını Bangoura, Vukojeviç ve Landreau'nun kendi kalesine attığı golle 3-0 kazanan Dinamo Kiev hiçte yabancı olmadığı Kadıköy'e engelleri birer birer aşarak geliyor..!!
İki eski Galatasaray'lının kapışmasının sonucunda "İstanbul özlemini" gidermesi daha olası olan Lucescu oldu..!! Evinde 2-0 yendiği Marsilya'yı Veledrom standında da Fernandinho ve Luiz Adriano'nun golleriyle 2-1 yenen Shaktar yarı finale adını yazdırdı..!!
Galatasaray'lıların "Metrobüs ile Kadıköy'e gelme" fantazisinin içine eden Hamburg'un gol silahı Guerrero Manchester City'yi de oyunun dışına iten adam oldu..!! 3-1 kazanılan ilk maçın rövanşını 2-1 kaybetmesine rağmen tur atlayan Hamburg oldu..!! Martin Jol'un finalde Fenerbahçe seyircisinin desteğini alıp alamayacağını görmesi için önünde 2 maç kaldı..!!

30 Nisan ve 9 Mayıs'ta oynanacak yarı final eşleşmeleri şöyle;
Shaktar - Dinamo Kiev
Hamburg - Werder Bremen
(Final Dinamo Kiev - Werder Bremen olsun..!!)


Hiç yorum yok: