12 Temmuz 2011

Komplo Teorileri vol#1

 Aziz Yıldırım...
Herşeyden önce Fenerbahçe masumdur ve Fenerbahçe’liler kulüplerinin, başkanlarının ve yöneticilerinin masumiyetini aksi delillerle kanıtlanana kadar tek gerçek olarak kabul etmek zorundadırlar..!!
Medya ve rakip takım taraftarları istedikleri kadar görmezden gelsin bu operasyonun temeli Aziz Yıldırım'ı saf dışı etmek ve "eski" Türkiye’nin henüz ele geçiremedikleri son kalesi olan üç büyüklerin her bakımdan en güçlüsü olan Fenerbahçe’yi yıpratarak psikolojik bakımdan bu kulvarda da üstünlük kurmaktır..!! Bunun için Fenerbahçe’yi en güçlü olduğu yerinden, başkanlık koltuğundan vurmak ve bizi lidersiz birakmak aynı zamanda iyi bir savaş stratejisi olarakta görülebilir..!! Aziz Yıldırım’ı yıkmak için de karalayıcı bir mahkeme sürecinden daha iyi bir şey olamaz..!?
Bakın bu süreç nasıl gelişti; 9 gün boyunca gözaltında, daha savcı önüne bile çıkmamış ama emniyet ve onun bu süreçteki tetikçisi QTM sayesinde nabzından,tansiyonundan, şekerinden, adliyede yediği tosttan,içtiği ayranından saat saat haberdar edildik..!! Bugüne kadar böbreğindeki kistten haberimiz yoktu onu da öğrendik..!! Nasıl gözaltına alındığını, vesikalık fotoğraflarını gördük..!! Daha hastanedeyken yavşakca bir tutumla adresi olarak Metris cezaevi yazıldı..!! Bunların hepsi onu karalamak ve yıkmak için adım adım yürütülen oyunun parçalarıydı..!! Tabiiki Aziz Yıldırım’ı karalayıp yok etmenin ve Fenerbahçe’yi sindirmenin mevcut ikditidar yonetimine Türk futbolunu yönetmekten daha başka artılarinin da olacağı gün gibi aşikar..!?
Bakın 4734 sayılı kamu ihale kanunu ne diyor :
"İhaleye katılamayacak olanlar :
madde 11- aşağıda sayılanlar doğrudan veya dolaylı veya alt yüklenici olarak, kendileri ya da başkaları adına hiçbir şekilde ihalelere katılamazlar :
a) ( değişik: 20/11/2008-5812/4.md) bu kanun ve diğer kanunlardaki hükümler gereğince geçici veya süreli olarak kamu ihalelerine katılmaları yasaklanmış olanlar ile 12/04/1991 tarihli ve 3713 sayılı terörle mücadele kanunu kapsamına giren suçlardan veya "ÖRGÜTLÜ SUÇLARDAN" veyahut kendi ülkesinde ya da yabancı bir ülkede kamu görevlilerine rüşvet verme suçundan dolayı yükümlü bulunanlar."

Aziz Yıldırım neyle suçlanıyor "Örgüt Kurmak".!?
Acaba milyon dolarlık askeri ihaleleri suçlu bulunursa bir daha bu ihalelere asla katılamayacak olan Aziz Yıldırım’ın elinden cümbür "cemaat" kimler alacak..! Şu tarihten itibaren keşke dürüst bir gazeteci çıksa da o ihaleleri alacak firmaları, şahısları takip etse ve kamuoyunu bilgilendirse..!?
Ve hala Türk adaletine güvendiklerini ve bunun bir komplo olmadığını söyleyenler var ya...

1 yorum:

dr imperius dedi ki...

Aylar önce yazılan yazılarda açık açık Başkanın içeri alınacağı yazılmış..

Misal bir yazıda büyük bir takımın başkanı ve ünlü bir işadamı diyerek..Bu şahsın askerlerle bağı varmış..Şunu okuyunca akla ilk gelen isim kim bulmak zor olmasa gerek..

Bunlar varken sorduğumuz sorulara cevap almadıkça bizim düşüncemiz net..