3 Ağustos 2011

Yattara'ya mektup..!?

 Sevgili Yattara..
Biraz önce internette dolanırken Türkiye’den ayrılmadan önce bir gazeteye verdiğin şu röportajı gördüm ve çok üzüldüm..!!
Burada yıllarca kalmışsın ama bizi tanıyamamışsın dostum, yazıklar olsun..!! Şimdi o röportaj da dert yandığın konulara ben bu mektupla cevap vermeye çalışacağım...
Herşeyden önce Yattara, başkan Sadri Şener şeker gibi amcanın teki, hocanız Şenol Güneş’te görmüş-geçirmiş tam bir filazof, taraftarınız değil Türkiye’nin dünyanın en iyi taraftarı zaten, geçen sene o tribünleri kaç defa doldurma hedefiyle maça geldiler ve bu sene kaç bin tane kombineniz satıldı haberin varmı..!?
Ayrıca verdiğin röportajdan senin parayı da çok sevdiğin anlaşılıyor, yok işte kardeşim ne yapsın adamlar..!? Zaten para olsa teşvik için kullanırlardı demek ki gerçekten yok.! Bakma sen WikiLeaks’e falan, hayır yöneticilere, bana inanmıyorsan git Savcı Mehmet Berk’e sor, yok valla..!?
Takım içinde guruplaşma konusuna gelince; Bende şu Jaja’nın köylüsü(!) Bilica ile bir guruplaşma olayına girdiğini tahmin edebiliyorum ama başka da birşey duymadım açıkcası..!!
Öyle sağda solda “Şampiyonluğu şundan kaybettik, bundan kaybettik!!” gibi açıklamalar da yapmazsan iyi olur, çünkü şu anda Türkiye’de iktidar partisi, basın, savcı ve polisimiz elele verip neden Trabzon’un şampiyon olamadığı konusunda çok büyük gelişme kaydetti bile..!! Suçlular(!) içeride birde delil-kanıt buldularmı tamamdır..!?
Sen şimdi Trabzonspor başkanından, hocasından futbolcu arkadaşlarından özür dile ve banka numaranı yolla da buradan sana en yakın zamanda şampiyonluk primini göndersinler..!!
Hadi esenlikle kal pampa..!!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Suçlular(!) içeride birde delil-kanıt buldularmı tamamdır..!?CAN ALICI NOKTA...!SAYGILAR (MUSTAFA)