2 Mayıs 2010

Fenerbahçe 2-0 Eskişehirspor

Daha sabahın ilk saatlerinden itibaren Sarı-Laci çubuklu formanın peşindeki taraftarların oluşturduğu, bütün Kadıköy-Caddebostan-Bağdat Caddesi'ni kaplayan ve akşam statda üst seviyeye ulaşan harika atmosfer, bu maça-Kupaya-şampiyonluğa %100 konsantre olmuş futbolcular, sahanın her yerinde uygulanan taş gibi baskı,yardımlaşa ve harika seri-kısa paslar erken gelen goller(aslında Alex'inkini 4 yıldır bekliyorduk.!:)), direkten dönenler, Volkan ve Ivesa'nın çıkartıkları..!!
Bu ilk paragraf dünün kısa bir özeti ama kesinlikle yetersiz bir paragraf çünkü dünkü atmosferi, taraftarı ve takımı anlatmak gerçekten çok zor..!!Bi kere takımda "şu bundan daha iyiydi.!" diyemiyorsunuz Güiza'sından Volkan'ına kadar herkes özellikle ilk yarı mükemmel oynadılar..!!
Dos Santos, Lugano, Bilica ve Gökhan'dan oluşan savunma maçın son dakikaları hariç sıfır hata..!
Yıllardır özlemle görmeyi beklediğimiz tamamı Türk oyunculardan kurulu orta sahamız ve forvette mahsun bakışlımız Güiza'mız..!!
Yok yok onu unutmadım, unutsamda ne olurki.!?
Ancak küçük maçlarda oynar-büyük maçlarda yatar, koşmaz-koşanıda sevmez, Fenerbahçe'lileri "iyi futbolcuymuş!" gibi yaparak kandırır..!!
Terbiyesiz pis Alex..!!Bu arada kabzımala sormak lazım dün hatalı goller yiyen(biz atmadık o yedi.!) Ivesa kimin kankasıymış acaba..?! Ya da Serhat-Ahmet-Reha'dan oluşan komedi üçlüsünü izleyip Rıza'nın eski hocasına neden böyle bir kadro çıkarttığını öğrenelim..!!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sormak lazım Hagi'yi ? Koşuyormuydu köpek gibi ? Merak ettimde. Sormuşken birde hakemlerin üstüne yürüyüp ayaklarına basması, suratlarına tükürmesi ve buna rağmen kral ilan edilmesi garip değilmidir ? diye sorulması ama sonra Orası galatasaray cevabını duyunca şaşırmamak lazım. Birde şunu sormak lazım ? Pardon Acıttık mı ?!!!!!!!!!!!!!