10 Ağustos 2009

Başlangıç iyi..!!


Honved maçında 60 dakika 10 kişi oynamış olmanın yorgunluğunun bu maça yansıyacağı ve yine bir sezona puan kaybıyla başlama endişesini taşıyarak ekran başına geçmiştim dün..!!
Ama kollarına Espanyol takımının kaptanı Daniel Jarque'nin 26 yaşında geçirdiği kalp kriziyle hayatını kaybetmesinin ardından ona ithafen siyah bant takarak çıkan sarı-beyaz çubuklu formalı takımım daha ilk dakikada Jorge'nin arkadaşından gelen şık golle 1-0 öne geçipte arka arkaya pozisyonları bulunca "tamam, oldu bu iş.!" dedim..!!Özellikle ilk yarı üst üste yakalanan pozisyonlar ve sahanın her yerinde gösterilen mücadele takımın ve taraftarın bu sezona moralli başlamasına yetti..!!
60'ıcı dakikada giden ve aşağı yukarı 40 dakika kesik olan ışıklar aslında ikinci yarıyla birlikte daha düzgün oynamaya başlamış olan Denizli'ye yaramadı..!!
Gerçi Fenerbahçe'nin bulacağı bir gol farklı bir skor getirirdi ama o gol 87'de gelince skor 2-0 olarak kaldı..!!
Dos Santos'un ve Colin Kazım'ın bindirmeleri, Güiza'nın hırsı, Christian'ın geride takıma yavaş yavaş varlığını hissettirmesi ve Alex'in takımı yönetimi gecenin Fenerbahçe adına artılarıydı..!!
Yeni sezona girilirken alınan bu galibiyet inşallah hayırlı olur ve ilk hafta oturduğumuz liderlik koltuğunda sezon bittiğinde de oturuyor oluruz..!!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

peh =)