15 Haziran 2011

Özgener'in vedası.!?


Hasan Doğan'ın vefatından sonra vekaleten başladığı federasyon başkanlığı görevini bu güne kadar sürdüren Mahmut Özgener bu görevi bıraktığını yaptığı bir basın toplantısıyla açıkladı..!! Soru alınmayan(!) basın toplantısında kendine yakışır şekilde ve üslupta oldukca düzgün bir konusma yapan M.Özgener‘in fena halde dolmuş olduğu her halinden belliydi..!!
TFF başkanlığı görevini bırakma sebepleri olarak, yaşadığı yer ile görev makam yeri arasındaki zorunlu uzaklık ve bunun aile yaşantısına yapmış olduğu olumsuz etkileri ve geçen süre zarfında yaşadıklarıyla(!) tespit ettiği, sistemin içerisine yerleşmiş, kişisel hırs ve egoları ile Türk futbolunu perde arkasından yönetme hevesine sahip, hegemonya kurma hayali taşıyan zaaf sahibi kişilikleri(Siyasetçiler ve kulüp başkanları gibi!) gösterdi..!!
Kendisinin Senes Erzik ve Hasan Doğan ile birlikte bu makama gelen en düzgün adamlardan biri olduğunu düşünüyorum ama gidişinin ardından cevaplanmayı bekleyen sorular oldugu da gerçek..!!
# Yaptığı veda toplantısında soru almayıp, soruları yemekli toplantıda alacağını söylüyor.! Öyleyse neden bir basın toplantısı yaptı, TFF’nin resmi sitesinden de bir açıklama yapabilirdi..!? Bunu adı “Basın Toplantısı” ise sorulardan kaçmamalıydı..!!
# Şikayetci olduğu kulüp başkanlarının isimlerini söylemekten neden çekindi.!? Hepsinden mi şikayetçi yoksa kulislerde dönen dedikodular yüzünden özellikle bir camiayı mı karşısına almak istemedi.? Bu dedikodulara gore; M.Özgener yakın tarihte büyük takımlardan birinin(!) başına geçmeyi düşünüyor ve bu düşüncesini her yerde dillendiriyormuş..!!
# TFF başkanı olduğu süre boyunca Yönetim kurulu üyelerinden Ufuk Özertem ile olan söylentilere neden açıklık getirmedi.? Ömer Gürsoy ve Tufan Öztürel ile neler yaşandı ve bu yaşananları neden kimse konuşmuyor..?
# Ve en önemli konu; Guus Hiddink..!? Adam milli takımın başına geldi geleli kimse ne kadar maaş aldığını ve sözleşmesinin şartlarını bilmiyor..!! Umarım bunu gelecek TFF başkanına o da bize açıklar..!!

Hiç yorum yok: