24 Ocak 2010

Kışın faydaları..!!

Dün yağan kar nedeniyle kendime ekstradan verdiğim izin yüzünden evden sadece oğlum, kızım ve komşuların çocuklarıyla yaptığım "kartopu savaşları" haricinde çıkmadım..!!
Bütün gün boyunca Meleklerimizin Aroma Bayanlar Birinci Ligi'nde yaptığı Eczacıbaşı Zentiva maçını, FA Cup'ta oynanan Chelsea-Preston, Everton- Birmingham ve Tottenham-Leeds maçları ile Serie A'dan Juventus-Roma maçlarını izledim..!!
Kızlarımız ligdeki en yakın takip takipçisi Eczacıbaşı Zentiva'yı 18-25, 12-25 ve 17-25'lik setlerle geçerken puanını 39'a çıkartarak namağlup liderliğini de sürdürdü..!!
Özellikle Osmokrovic'in mükemmel oynadığı maçta diğer oyuncularımızda başta Gamova ve Seda olmak üzere çok başarılıydılar..!!
Bu sezon (yanlış hatırlamıyorsam!) sadece tek set verdiğimiz ligde en yakın rakibimize karşı böyle ezici oynuyorsak varın siz düşünün "Aroma Bayanlar Birinci Liginin" kalitesini..!!
:D:D
İngiltere'de oynanan FA Cup 4. Tur maçlarında; Chelsea, Anelka(37) ve Sturridge'in(47) golleriyle Preston'u deplasmanda 0-2 geçerek üst tura yükseldi..!!
Everton ise Birmingham'a evinde 1-2'lik skorla yenilerek elendi..!!
Birmingham'ın kalecisi Joe Hart'ın harika kurtarışlarıyla turu getiren isimdi..!!

İngiltere'de bence gecenin en zevkli maçı ise Leeds-Tottenham karşılaşmasıydı..!!
Daha 10'uncu dakikada Defoe'nin kaçırdığı penaltı, maç boyunca Leeds kalecisi Ankergren'in çıkartığı toplar ve hakemin verdiği kararlar, özellikle verip-vermediği penaltı kararları dikkat çekiciydi..!!
Maç 2-2 bittiği için Leeds ve Tottenham önümüzdeki günlerde tekrar karşılaşacaklar ve 5'inci tura çıkacak takımı bu maç belirleyecek..!!
Tottenham'ın gollerini 42'inci dakikada
Crouch ve 76'da Pavlyuchenko atarken Leeds'in iki golünü de 52 ve 90+5'inci(penaltı) dakikalarda Beckford kaydetti..!!
İtalya'da ise dün akşam Juventus-Roma, Seria-A maçı vardı..!!
Torino'da oynanan bu kritik maçı 1-2 ile deplasmana gelen Roma aldı..!!
Teknik direktör Ferrara'yı ateşe atan bu sonuç, iki emektar Del Pierro(51) ve Totti'nin(68-penaltıdan) karşılıklı attığı goller ile 1-1 devam ederken Buffon'un gördüğü kırmızı ve uzatmalarda Riise'nin attığı gol ile ortaya çıktı..!!
Roma'nın Bayern Münih'ten ara transfer döneminde kadrosuna kattığı toni daha maçın başlarında sakatlarak(soğuk hava sebebiyle eski sakatlığı nüksetmis.!) kenara alındı..!!

Hiç yorum yok: