28 Ocak 2010

Final yolu..!!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmeleri belli oldu..!!
Fenerbahçe adına Aykut Kocaman'ın katıldığı kura çekiminde Fenerbahçe Bursaspor ile eşleşti..!! Maçlar 3 Şubat Çarşamba ile 10 Şubat Çarşamba günlerinde oynanacak ve ilk maç Kadıköy Şükrü Saracoğlu'nda..!!
Yarı finale çıkan takım Manisaspor-Denizlispor galibiyle 24 Mart ve 14 Nisan günlerinde finale çıkabilmek için karşılaşacak..!!Fenerbahçe Avrupa UEFA Ligi'ndeki Lille ile 18 ve 25 Şubat'ta, ligde de 20'inci hafta Diyarbakırspor ile içerde, 21'inci hafta da Manisaspor'la da deplasmanda oynayacağı için, Bursaspor maçlarının oynanacağı dönemde fikstür açısından pek sıkışmayacağını ve Bursaspor'u eleyeceğini düşünüyorum..!! Diğer rakipler Denizlispor ve Manisaspor'un zaten içinde bulundukları durumlar nedeniyle ne bize nede bursa'ya rakip olabileceklerini zaten düşünmüyorum..!! Bu sebeplerden dolayı bizim için en önemli maçlar Bursa maçları olacaktır, eğer bu maçları geçersek finalde Galarasaray ile eşleşiriz..!!
Neden Galatasaray..??
Cevap basit; Galatasaray Antalyaspor'u eler, Trabzonspor İstanbul B.Ş.B.'yi eler, yarı finalde hakem Aytekin Durmaz olur, Galatasaray Trabzon'u eler, Hop Galatasaray finalde..!!
Sakın "olmaz" demeyin bal gibi olur..!!

Hiç yorum yok: