3 Ağustos 2009

Süper Kupacılar sizi..!!

Baştan söylemem lazım elimde 2 tane beleş bilet olmasına ve Beşiktaş ile bir "final" maçı oynayacak olmamıza rağmen maça gitmedim..!! Bunun nedenide maçın o iğrenç stadda olmasıydı..!!
Sonuç herkesin beklediği gibi oldu ve Fenerbahçe(m) sezona Beşiktaş galibiyeti ve Süper kupa ile başladı..!! Fenerbahçe, büyük maçlarda hiçbir zaman "varlık göstermeyen" Alex'in tamamen balına, şansıyla, kıçıyla-başıyla, hakedilmemiş hemde biri penaltıdan 2 golüyle aldı maçı-kupayı(bide maçın adamı seçmişler utanmadan.!)..!!
Zaten hakem Yunus Yıldırım'da hep Fenerbahçe lehine çaldı düdüğünü..!! Gerçi maçtan sonra Levent Erdoğan ağzının payını vermiş ama olan Beşiktaş'a oldu..!!
Hepsi bir yana takımda Güiza, Gökhan Gönül, Vederson, Emre, Cristian, Önder ve bazı hatalarına rağmen Bilica'nın mücadeleleri, Kazım'ın geçen seneden çok uzak görüntüsü bana umut verdi..!!
Desibelcilerin sesinin pek duyulmadığı gecede, Ali Koç'un 100'üncü yıl marşına eşlik etmesi ve Alex'in ilk golünden sonra taraftarla futbolcuların birbirlerine sarılarak gol sevincini kutlamaları hoş görüntülerdi..!!

Hiç yorum yok: