13 Ağustos 2009

Rezil Herif..!!

Fenerbahçe ve Efes Pilsen basketbol takımları arasında oynanan Beko Basketbol Ligi Final Serisi 5. maçından(o maçı hatırlarsanız durum 3-2 efes'in lehine dönmüştü.!) sonra Kerem Gönlüm'den alınan idrar örneğinde yasaklı maddelerden Cathene'e rastlanmış..!!
Türkiye Basketbol Federasyonu'na ulaşan laboratuar sonuçları ve bulguları açıklığa kavuşana kadar Kerem Gönlüm Milli Takım’dan çıkartılmış..!!
Evet bu haberden de anladık ki finallerde adamlar işi sadece hakemlere bırakmamaya karar vermiş ve kendilerince önlemleri artırmışlar..!!
Benim kafama takılan bazı sorular var;
*Bu örnek işini acaba sadece son maçta mı uygulamışlar.?
*Bu kan örneği sadece Kerem Gönlüm'den mi alınmış.?
*Eğer başkalarından da alınmışsa acaba onların test sonuçları ne olmuş.? *Şimdi Basketbol Federasyonu(hani Hınç-al'ın hep bahsettiği Aziz Yıldırım federasyonlarından olan.!) eğer suçu kesinleşirse Kerem Gönlüm'e ve onun takımına nasıl bir ceza uygulayacak.?
İnsan son maçtan sonra çıkan olayları düşünüyor da, o zaman "ulan ayılar!" falan dediğimi hatırlıyorum, ama şimdiyse "ellerine sağlık.!" diyesim geliyor..!!
"Bu arada Cathane maddesi İngiltere'e de serbestmiş ama Amerika ve Kanada'da yasaklanmış..! Aynı zamanda Cathene Dünya Anti-doping Ajans'ında(WADA) kişisel uyarıcılar sınıfındaymış.!!"

Hiç yorum yok: