6 Temmuz 2009

Oynamaya geldik..!!

Bugün ayın 6'sı ve Kaptan çalışmalara alkışlar eşliğinde göbek atarak başladı..!!
Bu arada sağda -solda Fenerbahçe'nin Alex'e 120-140 bin € ceza vereceği konuşuluyor, yazıp-çiziliyor..!
Peki Alex bu cezayı hakettimi..!?
Bilindiği üzere sezon sona erince bütün futbolculara Temmuz'un 6'sı olarak belirtilmiş top başı yapma tarihi, ama Daum hesaba katılmamış..!!
Neyse Daum ile anlaşıldığı kesinleşince yeni bir çalışma programı ve top başı tarihi belirlenmiş, bu tarih bütün futbolculara haber verilmiş..!! Guiza'nın malum Konfederasyon Kupası durumu yüzünden ona extra izin verilmiş..!! Alex ise direk başkana ulaşıp "Brezilya'da eskiden oynadığı takımlara ve sponsorlarına verdiği söz olduğunu ve bütün programını ayın 6'sında dönecek şekilde yaptığını" belirtmiş ve Başkan'dan da onay almış..!!
Hatta Daum ve Koch'tan bir çalışma programı alıp ülkesinde bunu uygulamış..!!
Bu konuda Başkan Daum ile ne konuşmuştur onu bilmem ama ortada bence(S.H'nin bloğunda çok güzel belirttiği gibi..!!) Fenerbahçe'ye verdiği hizmetler belli olan ve takımımızın aldığı başarılarda(küçük maçların büyük oyuncusu benzetmesi yapanlarda kesinlikle art niyet ararım..!!!) payı her zaman büyük olan Alex'i Türkiye'deki diğer 10 numaralarla(bakınız; Lincoln, Delgado vs) bir tutmamak lazım diyorum ve ekliyorum "Hoşgeldin Kaptan"..!!

Hiç yorum yok: