8 Nisan 2009

Colin Kazım Richards..!!


Colin Kazım'ın adını bende birçoğumuz gibi Fatih Terim onu İsviçre ile oynanan özel maçta Ümit Milli takıma çağırınca duymuştum..!! Bir golde attığı bu maçtan sonra hergün onunla ilgili(klasik) transfer haberleri duymaya başladık, bu haberlerde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Kazım için mücadele ettiklerini okuyorduk..!!
En sonunda Kazım'ı Fenerbahçe transfer etti(her zamanki gibi..!!) ve Zico onu bazı maçlarda kullanmaya başladı..!! Şampiyonlar Ligi'nde Kadıköy'de oynan Chelsea maçı herhalde Fenerbahçe'de tavan yaptığı maçtı..!!
Bu sene Aragones ile birlikte pek ortalarda görünmeyen, göründüğü zamanda umursamaz ve alaycı tavırları yüzünden herkesin anti-pati'sini büyük bir başarıyla toplayan Kazım şimdi de babasının Fanatik gazetesine verdiği röportaj ve bu röportajdaki suçlamalara Fenerbahçe'nin resmi yayın organlarından Fenerbahçe.org'da verilen cevap ile konuşuluyor..!!
Artık adının Colin Kazım Richards'mı Kazım Kazım'mı olduğu hala anlaşılamamış olan bu hesapta gelecek vadeden şımarık gencin Fenerbahçe macerasının sonuna gelinmiş gibi görünüyor..!!
Bize de buradan gideceği takımın %90 Beşiktaş olacağı belli olan Kazım'a bundan sonraki futbol hayatında başarı, Fenerbahçe'ye de bu işi uzatmadan bitirmesini dilemekten başka bir şey düşmüyor..!!

1 yorum:

steven_stiffler dedi ki...

Çok yetenekli ama bir türlü zekasıyla yeteneğini aynı anda kullanamadı.Yazık oluyor.