16 Eylül 2010

Alex de Souza..!!

Merhaba Arkadaslar..
Herseyden once bu bir inceleme yazisi yada elestiri yazisi degildir..!!
Bu bir istek-dilek yazisidir..!!
Simdi gectigimiz gunlerde 33 yasina giren kaptanimiz Alex'in yeni yasinin ona saglik, mululuk ve basari getirmesini gonulden dileyerek baslayalim..!!
Daha onceleri bu blogdan kendisi hakkinda ara sira biseyler yazip-cizmisimdir ve yeri geldiginde(aslinda bolca) elestirmisimdir..!! Tabii ki bu Alex'in bize geldigi 2004 yilindan beri takimin basinda kim olursa olsun ondan vazgecemedigi, Fenerbahce'nin butun istatistiklerini alt-ust ettigi ve gerek Fenerbahce'nin gerekse rakip takim oyuncu ve taraftarlarinin ona saygi duydugu gercegini asla degistiremez..!!
Ama canim ulkemin canim QTM'sinda Alex'in Fenerbahce'de oynadigi bu 5, 5 bucuk sezondur ortaya koydugu performas ile degil kosmadigi, buyuk maclarda ortalarda gozukmedigi, takimda Brezilya'lilar ile gurup olusturdugu konusuldu, yazildi, cizildi..!!
Bu sezonda simdiye kadar oynanan maclar sonrasinda Aykut ve Alex arasinda sorun oldugu ve sambacinin(hep bunu soylemek istemisimdir.!! :D) sezon sonunda kesin olarak ulkesine donerek kariyerinin son yillarinda eski takimi Palmeiras'ta forma giymek istedigi konusulmakta..!!Alex gidermi..?
Buyuk olasilikla evet, gidecek ve biz ardindan kos kos bakacagiz, Aykut hocanin ve Aziz Yildirim'in bol bol kulaklarini cinlatacagiz..!!
Simdi bircogun(m)uz "kardesim bu takima ne Hooijdonk'lar ne Anelka'lar geldi gitti.?! Alex'te gitse ne olur vs vs..!?" diyebilirsiniz, dogrudur mutlaka yeni bir "Alex" gelecektir..!! Ama bizim Alex'imiz bir baska be kardesim..!! Yillardir bize izlettigi birbirinden guzel golleri, asistleri ve o harika gulusu ile her zaman bizdeki yeri baska olacaktir..!!
O oglumun (Madagaskar filminin etkisiyle.!:)) "Aslan Alex'i", 3 yasindaki kizimin her Sari-Laciverti yanyana gordugunde tuttugu "Alex de Souza Alex de Souzaa de souzaa.." temposu, o bizim Kaptanimiz..!!
O yuzden aslinda gitmesen, kalsan be Alex..!!
"Iste buda postu acmama sebep olan videonun linki..!!"

Hiç yorum yok: