10 Mayıs 2010

Diğerleri 0-3 Fenerbahçe

İki hafta önce "maşa" olduğu su götürmez bir "kazma" tarafından yaratılmaya çalışılan ve Fenerbahçe düşmanı her kesimin(QTM, rakipler, Gökçek'ler vs.) salyalarını akıta akıta destekleyip şişirdiği stres ortamı bu akşam Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nü 3-0 yenmesiyle duruldu..!!
İki hafta önceden başlatılıp büyük bir hazımsızlık ve korkuyla beslenen ve de maçın son dakikasına kadar süren-sürdürülen bu ortamın kime daha faydası-zararı olduğunu umarım herkes görmüştür..!!
Zaten maç esnasında Gecekondu'nun "kardeşleri" olan Teksas ile beraber "Yönetim maçı kaça sattınız?" tezhüratı bu geri tepmenin en güzel örneğidir..!!
Maça gelirsek bu kadar abartılan Ankara'nın geleceği karanlık takımında Rothen ve içindeki Aziz Yıldırım düşmanlığı hat safhaya ulaşmış eski kaptanımız dışında Fenerbahçe'yi yeneceğine veya en azından puan alacağına pek inanan yok gibiydi..!!
Bizde ise daha ilk dakikada futbolcularımızdaki inancı görebiliyordunuz..!! Oyun son 10 dakikası hariç hep bizim kontrolümüzdeydi ama bu son dakikalarda bile gol yememek için inanılmaz mücadele ettik..!! İyi pas yaptık, koştuk, savaştık ve hakkımızı söke söke aldık..!! Özellikle Vederson, Mehmet Topuz ve Bilica çok iyilerdi..!!
Baroni'nin attığı gol süper, sonrasındaki sevinci ise milyonlarca Fenerbahçe taraftarının ruh halini tercüme eder şekilde harikaydı..!!Şimdi bu akşam itibaren en az 3 gün bu maçı "satanlar" konuşulur..!!
İşte, Ankaragücü futbolcularının antremana çıkmadığından Vassel'in oynamamasına, ilk dakikalarda Hürriyet'in Alex'i kaçırmasına, kaleci Serkan'ın ayağından kaçırdığı top ve Güiza'nın golüne kadar herşey konuşulur sonra Trabzonspor gazlamaları başlar ama durun az kaldı az, sadece bir 90 dakika..!!
Bu arada biz bu akşam Ankaragücü ile birlikte daha başka kimleri yenmiş olduk..??
:D:D

Hiç yorum yok: