24 Nisan 2010

Şampiyonluk Geliyor..!!

Çok değil bundan 2-3 hafta önce QTM'da Fenerbahçe "kaybetmiş", kendi içinde "dağılmış-kavgalı", rakiplerin gözünde de "rakip bile değil"di..!!
Hatta Daum-Aykut küstürülmüş, takımdan gönderilecekler listesi oluşturulmuş, Aziz Yıldırım her maç sonrası soyunma odası basar olmuştu..!!
Ama Antalya maçından sonra takıma bir haller oldu ve Manisa'da oynanan kupa maçı hariç gol yemeden, ligde de tek beraberlik alarak tekrar zirveye yerleşti..!! Bunun sonucunda da "bel altılar" daha aleni olmaya başladı..!!
Önce Beşiktaş hücum ağırlıklı harika bir kadro çıkartıp inanılmaz oynadığı, başından sonuna kadar kazanmayı hakettiği ama H.Göçek'in taraflı yönetimine Alex'in balına attığı gol ve Bilica'nın penaltı noktasına açtığı foseptik çukuru eklenince "maalesef" kaybettiği maç için başkanından hocasına, çarşısından pazarına ağlaştı, olmadı..!!
Sonra hocalarının "biz Türkiye'nin Barcelona'sıyız.!" zırvalarını herhalde ciddiye aldığından olsa gerek Kasımpaşaspor'un futbol şube sorumlusu Süha Sidal çıktı "Kasımpaşa-Fenerbahçe maçına gelmek isteyen Fenerbahçe'liler 120 lirayı verecekler!" dedi..!!
Bunun üzerine bu sezon biraz zorla da olsa taraftar ve seyirci arasındaki farkı öğrettiğimiz ve artık tribünden 90 dakika sahadaki takımını destekleyen taraftarın önemini anlayan Fenerbahçe yönetimi Kasımpaşaspor'dan taraftarları için istediği fiyat indirimi alamayınca sevdiği renkler ve armanın peşinden karşılıksız gidenleri "düdüklemeye" alışmış sisteme çok yabancı olan bir uygulamaya gitti ve 120 liraya aldığı 5000 bileti 50 ve 80 liraya taraftarlarına sattı ve bu oyunda bozuldu..!!
Şimdi de "bilinçli" bir Bursaspor taraftarı olan kardeşimiz Alper Kavuşturan bu bilet hikayesi nedeniyle Fenerbahçe hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuş..!!
Bu konuda bir şey çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum, yasalardan çok anlamam ama düz mantık yaparsak Fenerbahçe biletleri bedelinin altında veya üstünde almamış ve de bu bedelin üstünde değil altında satmış..!! Yani maddi olarak bir çıkarı yok..! Kasımpaşaspor kulübüne bu biletler için ödenen para da zaten bilet bedeli olarak verilecek, niyet teşvik primi vermek olsa herhalde bunun rakamı bu olmaz ve bu kadar uluorta olmaz-olamaz..!!Bu arada bu işlerin nasıl yapıldığını Alper arkadaşımız bu linke tıklayarak öğrenebilir de..!!
Neyse aslında bu saatten sonra bence kimse boşu boşuna heveslenmesin ve uğraşmasın artık, çünkü son haftalarda hep dediğimiz gibi "Şampiyonluk Geliyor"..!!

1 yorum:

C3Moi dedi ki...

dua edelim de gs - brs maçı berabere bitsin