10 Şubat 2010

Aynen devam..!!

Resim Chemedya'dan..!!
PFDK hafta sonu oynanan Fenerbahçe-K.Gençerler maçının son dakikalarında rakip takım oyuncularından Barış ile topu oyuna hızlı sokmak için itişip, boğazına(resimde görüldüğü gibi ikisininde eli birbirlerinin boğazında.!!) sarılan Mehmet Topuz'a cezası kesildi..!!
Barış'a sarı bile gösterilmezken kırmızı görerek oyundan ihraç edilen Mehmet'e 2 resmi müsabakadan men cezasıda Futbol Disiplin Kurulundan geldi..!!
Demek ki K.Gençerler doğru olanı yapmış, görmüş Mehmet'in rakibinin canına kastettiğini vermiş kırmızıyı, PFDK'da cezayı onaylamış..!!
Şimdi yukarıdaki resime ve televizyon görüntülerine bakarak bu iki oyuncunun birbirlerine yaptığı bu harekette neden birine kırmızı verirken diğerine sesin çıkmaz, acaba Mehmet küfürmü etti bilmiyoruz, çünkü bildiğim kadarıyla ne maçın "maşasından" nede Futbol disiplin kurulundan böyle olduğuna dair bir bilgi verildi..!!
Ama belli ki düzen kuruldu geçen hafta 5 cezalı, bu hafta 2 sakat, 2 cezalı, yarın Bursa'da Cüneyt Çakır'dan hafta sonuda Manisa'da Mustafa Kamil Abitoğlu'ndan aynı performansı bekliyoruz..!!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Önceki akşam puan kaybeden bir takım vardı. Farkın açılmaması gerekiyordu. :@