6 Kasım 2009

Çok güzel oldu..!!

Bu akşam oynanan Steau maçı, rakibin açık futbolu tercih etmesi, Fenerbahçe'nin de bütün oyuncularının mücadeleci oyunu nedeniyle taraflı tarafsız herkesi memnun etmiştir diye düşünüyorum..!!
Rumen'lerin attığı kötü(bizim açımızdan.!) ve basit bir gole, 3 tane şık ve klas gol ile cevap verdik, kaleci Zapata'nın da bir o kadar net pozisyonu çıkarttığını söyleyebiliriz..!!
Saracoğlu'nda tribünler havanın güzel olmasına ve 2009 senesinde sadece 1 maç daha oynayacak olmamıza rağmen yeteri kadar dolu değildi..!! Stada gelen taraftarlarda coşkulu, keyifli ve mücadele dolu bir maç izledi..!!
Volkan'dan Kazım'a sahanın her yerinde tam anlamıyla konsantre olmuş, rakibe kendi oyununu kabul ettirmiş bir Fenerbahçe vardı..!!Ve tabii Alex de Souza, bu adam için artık söyleyecek pek bir şey bulamıyorum, atıyor, attırıyor, mücadele ediyor..!! Oyunda kaldığı 85 dakika boyunca durmak bilmedi, takımını devamlı ileriye çıkmaya zorladı, ondan yediği golü Zapata halen anlatıyordur herhalde..!!Steau'nun hocası Stoichita maçtan sonra basın toplantısında Rumen gazetecilerin takımın guruptaki şansı hakkındaki bir soruya "Şansımızın sürmesi için Daum ve Roberto Carlos'a rica etmeliyim.!" diyerek Sheriff ve Twente'yi yenmemizi istediğini belirtti..!!
Daum ise hayli keyifli olduğu basın toplantısında önümüzdeki 15 gün için "Bu 15 gün bize copa cabana olacak.!" dedi..!!

Hiç yorum yok: