30 Temmuz 2010

3 aylık aradan sonra; merhaba..!!

Neredeyse 3 aydan fazla süren sessizlik döneminden sonra merhabalar..!!
O bir türlü atılamayan gol ve "yanlış anons" saçmalığının olduğu geceden sonra bilgisayarı açmadan geçen birkaç haftaya eklenen iş değişimi ve bu değişime paralel yeni mekan açılışları(resimdeki son eserimiz Club Ada-Sedef) ile uzayan bu arada kulüpte gerçekleşen hoca değişimi, giden 3-4, gelende 4 futbolcu ve hiç umut vermeyen hazırlık ve ŞL öneleme maçı vardı..!!
Kara komedi tarzında da olsa nihayet gerçekleşen Daum-Aykut değişikliği ve bunun hemen akabindeki Vederson, Deniz ve Ali Bilgin ayrılıklarından sonra umutlanan camianın daha sonra hiç alışık olmadığı şekilde yavaş, sessiz ve "star'sız" geçirmekte olduğu transfer dönemine birde kötü(hem oyun hemde sonuç anlamında!) hazırlık maçlarıyla Young Boys ile oynanan ön eleme maçı eklenince bu umutlar yavaş yavaş acabalara dönüşmeye başladı..!!
Yapılan transferlerden Miroslav Stoch Galatasaray ve Young Boys maçlarıyla bizi şimdiden "mest" etti..!! Bana Nikola Lazetiç'in daha teknik halini hatırlatan genç Slovak şimdiden tribünlerin "yeni Tuncay Şanlı'sı" olmaya aday, inşallah diğer transferlerden Dia'da "yeni Appiah'ımız" olur..!!
Caner ve İlhan'a gelince; Caner'in ne futbolunu ne de karakterini Manisa'da oynadığı dönemden beri bir türlü sevememiştim ama inşallah bundan sonra kendisini sevdirir ve burada faydalı bir oyuncu olur..!! İlhan'ı da sadece Fenerbahçe maçlarındaki hırsı ve çirkefliğiyle hatırlıyorum ama transferini Aykut hoca istediği için onun bir bildiğinin olduğuna inanmak istiyorum..!!
Şimdi önümüzde gidecek futbolcular(inşallah Güiza ilk olur!) ve gelecek olanlar var ama hepsinden önce Çarşamba günü oynanacak bir ön eleme rövanş maçımız var, Lugano ve Gökhan Gönül'ün takıma katılımı ile ilk maçın aksine bir oyun oynayarak kazanıp turu geçeceğimize inanıyorum..!! Ve lütfen bu maçı 11 kişi tamamlayalım..!!
Young Boys maçından sonra görüşmek üzere..!!