27 Nisan 2010

Sıradaki bu..!!

Ankaragücü'nün sıfatına bakarak ne mal olduğunu anlayabileceğiniz asbaşkanı Ayhan Atalay iki gündür televizyonlarda 33'üncü haftada oynanacak Ankaragücü-Fenerbahçe maçına atanacak hakemle ilgili duyum aldıklarını, Aziz Yıldırım'ın TFF ve MHK'yı baskı yaptığını ve bunun gibi birkaç zırvalığı sıralıyor..!!
Şimdi herşeyden önce bu iki lafı bir araya getiremeyen Ankaragücü asbaşkanın QTM'da bu kadar ilgi ile izlenmesinin en büyük sebebi salladığı kulübün Fenerbahçe olmasından başka birşey olmamasıdır..!!
Kendisi de büyük olasılıkla Kasımpaşaspor kulübünden Mehmet Süha Sidal gibi özünde Beşiktaş'lı veya Galatasaray'lıdır hatta taraftarlarının büyük bir yalakalık örneği ile peşinde koştuğu Bursaspor taraftarı bile olabilir..!!

Ortamı germek için talimat ile hareket eden bu sırça bıkıklıya en iyi cevabı bu sezon hepimizi şaşırtmaya devam eden Fenerbahçe yönetimi resmi siteden yaptığı "Akıl tutulması" başlıklı harika açıklama ile vermiş..!!
Bende kendisine extra motivasyon için teşekkür ediyor ve "Aziz Yıldırım, İstanbul’u hala Konstantinopolis zannediyor. Bizans oyunlarına gerek yok. İstanbul fethedileli çok oldu.!" zırvalığına cevaben de 2002'de Şükrü Saracoğlunda Yunan'lıların gözüne sokulan pankartı hediye ediyorum..!!
Ve açıklamadaki son cümleleri tekrar tekrar okumasını rica ediyorum;
"Bu formaya gönül verenler, formayı ıslatan teri sevecek ve ona ter dökenlere daima saygı duyacaktır. .! Büyüklük, işte böyle bir şeydir..!!"

3 yorum:

Adsız dedi ki...

O kadar duyum aldı ise ve iddialı desin buradan aldım duyumu şuradan aldım duyumu. Yönetim başvurmuş mahkemey zaten. Bakalım ne diyecek diyeceğim ama buda üstü kapanır uçar gider toz olur gider. Daha doğrusu halının altına süpürülür QTM tarafından nice şeyde olduğu gibi.. Ama bir gün bu 12 numara patlayacak bri gün bu yönetim bir gün bu futbolcular patlayacak işte o zaman görecekler..!

genncer dedi ki...

bu duruma uygun olabilecek bir atasözü " adam sandık eşşeği alnımıza değdi ....... " böyle birşeydi gerçi adam demeye bin şahit ister

todor dedi ki...

saçlar alabrus,bıyık badem,kafa karışık